Scholing en training

Wij verzorgen trainingen en workshops voor teams van zorgcentra/ziekenhuizen voor verpleegkundigen en verzorgenden, maar bij voorkeur met alle disciplines die werkzaam zijn op een afdeling, dus ook de voedingsassistente en huishoudelijke verzorger.

 

Het begrip 'Er Zijn' is de visie van VPTZ-Nederland en is de rode draad van de training. De training (module 'Er Zijn' voor zorgmedewerkers)wordt gegeven door mw. Elles de Mik en/of door trainers die opgeleid zijn door VPTZ-Academy en geeft u de garantie dat u een VPTZ-training krijgt aangeboden die is goedgekeurd en gecertificeerd door VPTZ-Nederland. De kosten van de training worden vastgesteld in overleg en zijn afhankelijk van uw vraag.

 

Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Marianne Boone, directeur op 06-2846 5610

 

Ervaring

Wij hebben inmiddels een uitstekende ervaring opgedaan met het trainen van een team van zorgmedewerkers van zorgcentrum Souburgh te Waddinxveen; het team was bijzonder enthousiast over deze training en geeft aan dat 'Er Zijn', geformuleerd en vastgesteld door VPTZ-Nederland een grote meerwaarde geeft in het verzorgen van bewoners die terminaal ziek zijn en gaan sterven.

 

Stage

Stage lopen vraagt om een goede voorbereiding en tevens een enthousiaste motivatie van degene die een stage bij ons wil doen. Mocht je belangstelling gewekt zijn dan kun je contact opnemen met Marianne Boone op 06 2846 5610 of een brief schrijven met je motivatie.

 

Wij bieden:

  • een programma waarin je kennis maakt met de organisatie
  • enthousiaste vrijwilligers die graag vertellen over hun werk
  • contact met gasten en/of familie in het hospice/thuis
  • contact met diverse disciplines die werken in het hospice

 

Wij verwachten:

  • aantoonbaar gemotiveerd en enthousiast zijn
  • inzicht in eigen houding en gedrag
  • willen leren