Benefietkorenfestival in Lekkerkerk

woensdag - 9 mei 2018

Korenspektakel voor goede doelen

Update 12 mei:

Aan het eind van een geweldige dag vol met zang en muziek heeft directeur Marianne Boone een cheque ter waarde van €1000,- euro mogen ontvangen uit handen van Marijke Wink. We zijn heel dankbaar voor dit prachtige bedrag.

 

Oorspronkelijk bericht:

Acht koren, een melody percussion band, een rad van avontuur en twee goede doelen: het Benefiet Korenfestival op zaterdag 12 mei 2018 in Amicitia Lekkerkerk belooft een mooie dag op te leveren.

 

`De achtste keer alweer´, glimlacht Jacky Scheer, samen met Marijke Wink, Bert Lammens en Marjan Horst verantwoordelijk voor de organisatie van het zangspektakel.

 

´En elk jaar is het een heerlijk muzikaal feest met allemaal enthousiaste mensen en mooie optredens.´ Acht koren treden op en de Melody Percussion Band.

 

Er zijn twee goede doelen geselecteerd waaraan de opbrengst van de dag wordt gedoneerd: KWF Alpe d'HuZes Team Krimpenerwaard en Thuisinzet Krimpenerwaard, een initiatief van Terminale Zorg Midden Holland.

 

Marijke Wink is voor deze organisatie actief als opgeleide vrijwilliger die ondersteuning en vervanging biedt voor mantelzorgers van mensen die in hun laatste levensfase verkeren. 'Veel mensen kennen deze gratis vorm van dienstverlening niet. We kunnen mensen écht helpen en doen dat graag.'

 

Het festival begint om 12.15 uur en gaat de hele dag door tot 20.00 uur 's avonds.

 

Bericht overgenomen uit Het Kontakt van 8 mei 2018. Foto: Jan Timmer