Levenseindeverhalen

maandag - 3 september 2018

Hoe kan je van betekenis zijn voor mensen in de laatste levensfase? Welke ervaringen zijn er? Zijn er situaties waar van te leren valt?

 

Op 19 juni werd de website levenseindeverhalen.nl gelanceerd. Tijdens de feestelijke opening namen Marlou Otten, Anne Goossensen en schrijfster Vonne van der Meer het woord. De verhalenbank is een project van de Coalitie van Betekenis tot het Einde, waar VPTZ Nederland partner van is.

 

De verhalen maken zichtbaar wat als van betekenis wordt ervaren door de patiënt, naasten en vrijwilligers. Maar ook waar dingen schuren of verkeerd begrepen worden. De verhalen kunnen een bron van inspiratie zijn voor iedereen die van betekenis wil zijn in de laatste fase van iemand zijn leven.

 

Lees, reageer of breng een verhaal op levenseindeverhalen.nl.