13 oktober: Internationale Dag van de Palliatieve Zorg 2018

vrijdag - 5 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober wordt de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg 2018 gehouden. Tijdens deze dag kun je als burger, patiënt, naaste, mantelzorger, vrijwilliger, zorgverlener en professional in zorg en welzijn in heel Nederland deelnemen aan activiteiten om bekend te raken met palliatieve zorg.

 

Activiteiten
De activiteiten lopen elk jaar uiteen van informatiemarkten, cursussen, lezingen tot bijvoorbeeld een filmavond. Zowel op de dag zelf als de week ervoor en erna vinden activiteiten plaats. Stichting terminale zorg thuis en hospices Midden Holland organiseert dit jaar geen activiteiten, maar we willen wel aandacht schenken aan deze dag.

 

Onderwerpen
Onderwerpen die veelal aan de orde komen, zijn

 

Bericht overgenomen van Agora.