De Fioole Foundation kiest onze organisatie als goed doel voor 2019

donderdag - 10 januari 2019

Elk jaar kiest de Fioole Foundation een goed doel om te steunen. Voor het jaar 2019 is de keuze op Stichting Terminale Zorg en Hospices Midden Holland gevallen.

We zijn heel blij en vereerd dat Grethe Fioole en Frans van Luit van de Fioole Foundation voor ons hebben gekozen. Heel veel dank daarvoor.

 

De Fioole Foundation biedt ondersteuning aan goede doelen, die allen het welzijn van mens, dier en aarde onder hun hoede hebben. Dit doet de foundation door financiële steun te bieden en indien wenselijk en waar mogelijk is ook praktische hulp.

De financiële steun wordt tot stand gebracht door middel van winst uit verkoop van luxe wenskaarten en cadeau artikelen. Na aftrek van productie en administratiekosten komt de winst geheel ten goede aan een door het bestuur uitgekozen doel. Ieder kalenderjaar wordt een nieuw doel gekozen.

 

Kijk voor meer informatie over deze stichting op de website van de Fioole Foundation.