Benefiet Kerstconcert

maandag - 10 december 2018

Op vrijdagavond 21 december 2018 treden in de Sint Victorkerk de koren Hakuna Matata en Rhythm of Life op voor een benefietconcert ten behoeve van de hospices Gouda en Waddinxveen. Naar verwachting zullen minimaal 40 koorleden meezingen in dit Kerstconcert.

 

De koren staan onder leiding van Natalie Merfort en de organisatie berust bij Natalie en bij Hans van Groningen (namens Vrienden van hospice Midden Holland) en Gert Breteler (namens Vrienden van hospice Waddinxveen). Twee jaar geleden is er een vergelijkbaar concert geweest in de Remonstrantse Kerk, die toen helemaal vol zat. Verwachting is dat dat nu weer gaat gebeuren met in totaal bijna 500 zitplaatsen.

 

De deuren van de Sint Victorkerk gaan om 19.30 u open. Het concert begint om 20.00 u. Toegangsprijs is € 15,- p.p. (méér mag ook). Gezien de ruimte vragen wij u om lopend of per fiets te komen. U bent van harte welkom.

 

Koop een kaartje door een mailtje met uw gegevens te sturen naar info@hospicewaddinxveen.nl. U krijgt dan een betalingsverzoek. Na betaling worden de toegangskaarten naar u verzonden. Als u geen email heeft, stuur dan een briefje met uw naam, adres, telefoonnummer en woonplaats naar Gert Breteler, Groensvoorde 96, 2742 DL te Waddinxveen.