Fantastisch mooi initiatief

vrijdag - 8 februari 2019

In juli gaat Miranda van de Wijngaard de Nijmeegse Vierdaagse lopen om het hospice in Waddinxveen te ondersteunen. Ze is heel erg blij met de wijze waarop de vrijwilligers in het hospice voor haar vader gezorgd hebben. Daarom wil ze graag iets terug doen. 

 

Miranda schrijft op haar pagina op vierdaagsesponsorloop.nl:

"Dit jaar loop ik mee voor Hospice Waddinxveen.
Toen mijn lieve vader eind oktober 2018 werd opgenomen in de hospice werden wij ontzettend warm ontvangen en hadden de vrijwilligers een prachtige kamer klaar gemaakt.
Tijdens zijn verblijf heeft mijn vader een zeer fijne en persoonlijke verzorging gehad. Voor de vrijwilligers was er niets te gek en naast dat zij enorm veel aandacht hadden voor mijn vader was er ook tijd en aandacht voor de gasten in de hospice.

Hospice Waddinxveen draait op vrijwilligers die het een warm hart toedragen, en zijn volledig afhankelijk van giften en donaties van nabestaande en donateurs.
Daarom ga ik vier dagen lopen als dank voor de liefdevolle verzorging die zij mijn vader hebben gegeven en hoop ik hen een mooie donatie te kunnen schenken om de hospice te kunnen ondersteunen en er voor te zorgen dat de vrijwilligers iedereen dezelfde liefdevolle zorg kunnen geven die zij ook aan mijn vader hebben gegeven."

 

Wij zijn heel dankbaar voor dit fantastisch mooie initiatief. We gaan haar met z'n allen heel hard toejuichen en volgen.

 

Doneren kan via Miranda's pagina.