Miranda blogt 02

maandag - 18 februari 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's tweede blog.

 

Dag 02

Al vroeg piept mijn telefoon, 06.45u, snel even douchen en een boterhammetje naar binnen.

 

Rond 08.00 vertrekt de trein naar Woerden. Ik heb er zin in vandaag. Het zonnetje schijnt al en dat zorgt dat alles er vrolijk uitziet. Om 09.00u is de start, vandaag gekozen voor 15 km.

 

Ik wil langzaam aan beginnen. De laatste 25 km die ik liep leverde mij een flinke bloedblaar op en dat kan ik nu niet gebruiken.

 

Al snel heb ik mijn ritme te pakken en geniet van al het mooie om mij heen. Het ligt allemaal in de buurt, maar ben hier nog nooit geweest. Na ongeveer 8,5 km is er in Harmelen koffie....even genieten in het zonnetje op het terras.

 

Na een kwartiertje stap ik weer verder, langs een prachtig jaagpad, mooie kleine weggetjes en groene weide.

 

Via Kamerik loop ik weer richting Woerden en om even over 12 kom ik aan mijn startpunt. Uiteindelijk was het 16,17km.

 

Aankomende week zijn er geen tochten in de buurt, en loop ik naar mijn dochter in Den Haag.