Miranda blogt 03

donderdag - 28 februari 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's derde blog.

 

Dag 03

Wat is het zonnetje lekker warm. Ik heb er wederom zin in vandaag om een "loopie" te maken.
 
Vandaag staat Ypenburg op het programma. Ik loop naar mijn dochter die daar woont.
 
Mijn route loopt door Moerkapelle, mijn geboorteplaats en zie hoe er in de loop der jaren veel veranderd is in Moerkapelle. Zelfs mijn kleuterschooltje staat er tot mijn verbazing niet meer.
 
De Rotte over en via Kruisweg stop ik even bij de Mac, even plaspauze.
 
Langs de A12 loop ik lekker in de zon, en het is druk met fietsers dus loop ik netjes aan de linkerkant van het fietspad.
 
Net voor tankstation Knorrestein eet ik even een banaantje. Ik moet nog een aardig stukje. Als je met de auto rijdt dan lijkt het niet zo ver, dan ben je zo in Ypenburg, maar met de benenwagen duurt het toch wat langer....
 
Rond 15.45 kom ik aan bij mijn dochter, bijna 22 km gelopen, met jammer genoeg een pijnlijke teen.  Moet daar iets aan gaan doen, want als je hier last van hebt met de vierdaagse heb je een probleem...
 
Volgende tocht is de koek en lopie in Hazerswoude.