Miranda blogt 05

maandag - 1 april 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's vijfde blog.

foto van lammetjes in de wei
Al vroeg werd ik gewekt door mijn wake up light: het geluid van schaapjes, koeien en vogels. Deze geluiden kom ik nog vaak tegen deze morgen.
 
Even snel een banaantje halen bij de supermarkt en op weg.
 
Via de Onderweg loop ik naar het Schravenwildertpad richting Boskoop.
 
Normaal loop ik altijd met muziek in mijn oren, maar vandaag geniet ik van alle prachtige geluiden om mij heen.
Eendjes kwaken luidruchtig, meerkoetjes zwemmen druk heen en een fuut komt boven water met zijn vangst. Die heeft een lekker ontbijtje.
 
Halverwege het  Schravenwildertpad zit een grote groep schaapjes met kleine lammetjes. Ik vind ze zo leuk, kleine bolletjes wol op pootjes en druk aan het blaten en huppelen door de wei. Ze kijken mij aan, wat doe jij hier zo vroeg...tenminste dat zijn mijn gedachten.
 
Via de Hoogeveenseweg loop ik een stukje door Boskoop, waar mijn vader geboren is. Langs het huis waar hij gewoond heeft loop ik door het Gouwebos weer naar mijn huis.
 
Het lopen ging lekker, geen last van mijn teen.  Ik heb schapenwol gekocht en met een dikke prop in mijn schoen is de pijn gelukkig minder.
 
Aanstaande zaterdag loop ik een tocht in Dalfsen, 25km. Een beetje uit de buurt maar zeer zeker de moeite waard..!