Meer bijna-thuis-hospice-plaatsen in de Krimpenerwaard?

donderdag - 25 april 2019

 

STEUN• Midden-Holland nodigt u uit voor een informatieavond

Op maandag 3 juni 2019 vanaf 19.00 uur inloop, start 19.15 uur

Aan de Nicolaas Beetsstraat 403 in Lekkerkerk

 

Verkenning naar de behoefte aan bijna-thuis-hospice-plaatsen in de Krimpenerwaard

De samenleving verandert en de behoefte aan mantelzorgondersteuning groeit. Mensen willen graag voor elkaar zorgen, maar dat lukt niet altijd om diverse redenen. Het volhouden van de zorg voor iemand is een liefdevolle taak die energie en tijd vraagt. Ondersteuning kan dan zeer welkom zijn. Ondersteuning, zodat mantelzorgers ook (even) tijd voor zichzelf hebben.

 

Als thuis sterven niet mogelijk blijkt te zijn, is een plek in het bijna-thuis-hospice een goed alternatief. Mensen leven hun leven zoals zij dat thuis zouden doen. Familie blijft doen wat zij willen en kunnen doen. Het is geruststellend dat er altijd een vrijwilliger is die steun kan bieden, daar waar nodig en gewenst. De vraag van de avond luidt:

 

'Is er behoefte aan bijna-thuis-hospice-plaatsen in de Krimpenerwaard?

 

U bent van harte welkom!

 

  Voor informatie en aanmelden kunt u mailen naar Jeannette van Herk teamondersteuner@steunpuntmh.nl.

 

Uitnodiging