Miranda blogt 08

woensdag - 15 mei 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's achtste blog.

 

Stevig ontbijtje op, wandelschoenen aan en Strava op start.
 
Vandaag wandel ik niet in de buurt, maar een paar duizend kilometers verder, in Benidorm! Al jaren kwamen mijn ouders hier hun vakantie vieren. In juni vorig jaar zijn mijn zus en ik hier nog geweest met mijn ouders. Voor mijn vader was het de laatste keer. 
 
Ik loop vanaf het hotel naar de boulevard en loop richting Balcon de Mediterrani, een prachtig uitzichtpunt over de Spaanse kust. Daar wandel ik door via Playa Poniente in Finestrat, totdat de weg stopt. Even pauze en weer terug.
 
De zon is al flink warm en de zweetdruppels lopen langs mijn gezicht. Als ik op de terugweg weer bij het uitkijkpunt ben, sta ik op de plek waar we vorig jaar nog met zijn viertjes stonden. Dat komt wel weer even binnen.
 
Ik wandel terug via de boulevard waar het erg druk is, zigzaggend door alle mensen, maar ik heb het tempo erin zitten. Om even voor twaalf kom ik weer bij het hotel. Even douchen en naar het zwembad. Dat heb ik wel verdiend.
 
Benidorm, Spanje