Maatschappelijk belang van vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg

dinsdag - 21 mei 2019

Deze week is VPTZ Nederland aanwezig op het wereldcongres van de Europese vereniging voor palliatieve zorg in Berlijn.

 

Deze 16e editie van het EAPC-congres heeft het thema 'Global palliative care - shaping the future'. Op donderdag 23 mei presenteert VPTZ Nederland (de Engelstalige versie van) onderstaande poster over het Maatschappelijk belang van het vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg in Nederland.


De organisatie ontving meer dan 1480 abstracts. Alle abstracts werden geblindeerd en onafhankelijk beoordeeld en beoordeeld door drie verschillende experts in het veld. Het wetenschappelijk comité heeft de abstracts en scores beoordeeld en deze geselecteerd voor opname in het congresprogramma. We zijn enorm trots dat we geselecteerd zijn!

 

Bezoek de website van de EAPC voor meer informatie over het congres.

Dit bericht is overgenomen van VPTZ.nl.

 

Poster VPTZ