Miranda blogt 10

dinsdag - 18 juni 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's tiende blog.

 

Ver van huis

Zaterdagmiddag ben ik met de trein naar Deventer vertrokken. Nog een uurtje met de bus met eindbestemming Haarloo.

 

Nachtje slapen bij mijn nichtje Esther, die tevens mijn loopmaatje is voor Nijmegen.

 

Zondagmorgen gestart met de Markveldse wandeling in Diepenheim. Prachtige omgeving, en lekkere temperatuur, kortom een prima dag!

 

De wandeling was divers. We liepen over harde en zachte paden, door de bossen en tussen de weilanden, langs beekjes en kleine kasteeltjes. Doordat de ondergrond zo verschillend was, heb je wel maximale druk op de enkelbanden. Dat is best vermoeiend, maar na zeven uur lopen met pauzes kwamen we moe en voldaan aan bij de finish. Weer 32km erbij!!

 

De aankomende weken nog een paar 25 'ers en 7 juli lopen we samen 40 kilometer.

 

Markveldse wandeling Diepenheim