Miranda blogt 11

maandag - 1 juli 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's elfde blog.

 

Ochtendloopje ter Horsterzand Beilen

 

Het wordt subtropisch vandaag. Ik ben in Beilen waar de familie fietsdag is van mijn moeders kant. Vorig jaar was mijn vader er nog bij. Weliswaar niet op de fiets, maar hij was erbij. Deze keer neem ik zijn plek in en mag ik zijn T shirt dragen.

 

Wandelen zit er niet in dit weekend, wel fietsen en rijden we 55km vandaag. Maar vanmorgen vroeg toch nog even een rondje gemaakt  met mijn ooms die ook in Nijmegen lopen. De vogels zijn al luidkeels aanwezig.

 

Ter Horsterzand is een prachtige plek in Drenthe, ben hier vaak geweest met mijn ouders. We lopen een lekker tempo. Ome Ger, die niet meeloopt in Nijmegen, stapt dapper mee.

 

Volgende week loop ik 40km. Hopelijk is het dan iets minder warm.