Miranda blogt 12

maandag - 8 juli 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's twaalfde blog.

 

Oeh, vroeg uit bed vandaag. Om half zeven ga ik samen op weg met mijn loopmaatje Esther voor Nijmegen.

 

Nog een beetje frisjes, maar als je loopt gaat snel de trui uit. Via het Weegje door richting Gouda. Mijn route is 4 km ingekort, omdat de veerpont in Moordrecht zo vroeg nog niet vaart. We komen uit bij de Stolwijkersluis en lopen naar Stolwijk.

 

Nog even een pauze met een broodje en weer verder naar Haastrecht. In Haastrecht even een kopje thee en een stukje appeltaart, dat is een soort traditie geworden.

 

Langs de dijk en Goudse Hout door naar Reeuwijk. We lopen lekker en een prettig tempo. Via de mooie Reeuwijkse plassen lopen we richting de Bloemendaalse weg, waar we nog even een korte stop hebben en een banaantje eten.

 

Via de Brugweg komen we weer in Waddinxveen en ploffen we met een goed gevoel op de bank.

 

Ik ben er nu echt klaar voor. Een weekje rust en maandag 15 juli vertrek ik naar Nijmegen.