Miranda blogt 13

maandag - 15 juli 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's dertiende blog.

 

Op naar Nijmegen

Piep piep 5.15 uur, de wekker gaat. Beetje vroeg, maar dan kan ik alvast wennen voor de komende dagen en ben ik vanavond lekker moe waardoor ik misschien wel lekker slaap. Denk het zelf niet, want ik sta stijf van de zenuwen.

 

Nog een paar laatste dingetjes in mijn koffer. Ik heb natuurlijk weer veel te veel bij me, maar goed dat is vrouw eigen. Simba zit bij mijn koffer. Hij weet dat ik weg ga en draait constant om mij heen en geeft veel kopjes. Hij kijkt chagrijnig, alsof hij wil zeggen ga niet weg... Sorry knul, maar ik ga vier dagen lopen. Ruud (mijn man) komt mij om 7.30 uur ophalen en brengt me naar de trein.

 
NIJMEGEN, HERE I COME !!!!!

9.05 uur. Ik ben in Arhnem. Over 15 minuten kom ik aan in Nijmegen. Even voor Nijmegen zie ik de Waalbrug liggen. Daar loop ik morgenvroeg overheen. Zonder mooie zonsopgang denk ik, want de komende dagen wordt het bewolkt, om te lopen erg fijn.
 
In Nijmegen aangekomen breng ik mijn spullen naar mijn logeerhuis, op een mooie lokatie midden in het centrum op 5 minuten lopen van de wedren.
 
Even inschrijven en een gezellige middag doorgebracht met mijn drie ooms en nichtje.

 
Het was erg gezellig in de stad, maar overal komt een eind aan. Morgen vroeg uit de veren.