Miranda blogt 16

donderdag - 18 juli 2019

Miranda van de Wijngaard schrijft een blog over haar training voor de Nijmeegse Vierdaagse ter ere van haar vader. Ze heeft een sponsorpagina geopend op www.devierdaagsesponsorloop.nl, waar iedereen haar goede doel (hospice in Waddinxveen) kan ondersteunen. Lees hieronder Miranda's zestiende blog.

 

Zeven Heuvelen Dag

Weer vroeg uit de veren, om 5.45 uur was onze start. Vandaag de 7 heuvelen en ik heb er wel zin in. Ik heb wel pijntjes hier en daar, maar dat mag de pret niet drukken.

 

Onze eerste stop is in Malden bij mijn nichtje Marion waar ik de eerste 3 x mee heb gelopen en gelogeerd.

 

We lopen weer door en worden ingehaald door mijn oom, die met ons meeloopt tot in Mook. Daar slaat hij af voor de 30km. We vervolgen de richting naar Plasmolen. Daar nemen we een gehaktbal, terwijl het nog erg vroeg in de morgen is. Maar hij smaakt best!

 

Als we bij de Diepen aankomen, nemen we nog even pauze.  Het klimmen gaat beginnen. Het gaat wel wat moeizaam, maar dat is logisch. We hebben er al ruim 100 km opzitten.

 

Het was best een pittige dag. Ik heb er een blaar bij (heb ik nooit), maar morgen met frisse moed de laatste dag lopen.  42km en om 3.30 uur op...pfff.

 

Zeven Heuvelen dag Nijmeegse Vierdaagse