Atelier de Zwaan maakt prachtige kerstattentie

maandag - 16 december 2019

Elk jaar bedankt Steunpunt Midden Holland al haar vrijwilligers voor hun inzet met een kerstuitje. Ook een kleine attentie hoort daar bij. Dit jaar hebben we gekozen voor een keramiek schaaltje. Atelier de Zwaan heeft een prachtig keramiek schaaltje voor ons gemaakt.

 

Stichting De Zwaan is eind 2015 opgericht als een organisatie voor dagbesteding en activering. De Zwaan wil een positieve bijdrage leveren voor iedereen in de regio met interesse in toegepaste ambachtelijke kunst en doet dit speciaal voor mensen met een afstand tot maatschappij en arbeid. De Zwaan is gestart als Keramiekatelier, maar al snel zijn de werkzaamheden uitgebreid en nu heeft De Zwaan naast het Keramiekatelier ook een Schilderatelier en een Textielatelier. Ook onze doelgroepen hebben zich inmiddels uitgebreid: naast mensen met een zorgindicatie op basis van een licht verstandelijke beperking, komen er nu ook mensen met fysieke-, psychische- of leeftijdsgebonden beperkingen.