Vrijwilligersproeverij

vrijdag - 22 oktober 2021

Het VrijwilligersInformatiePunt Gouda (VIP Gouda) organiseert een Vrijwilligersproeverij in de eerste week van november. De Vrijwilligersproeverij is een leuke manier om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Steunpunt Midden Holland doet daar graag aan mee.

 

Ben je benieuwd naar ons, kom dan woensdag 3 november tussen 14:00 en 16:00 uur langs. Aanmelden vooraf is niet nodig.

 

Steun· Midden-Holland biedt ondersteuning aan mensen in de laatste levensfase, en hun familie, daar waar nodig en gewenst. Als het niet lukt om thuis te zijn voor het levenseinde, zijn de bijna-thuis-hospices in Gouda en Waddinxveen een plek waar je je thuis kunt voelen. Ondersteuning geven aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie is mooi, niet zwaar maar mooi’ is dé uitspraak van de mensen die vrijwilligerswerk doen bij Steun· Midden Holland.  Mogelijk heb je je bedenkingen daarbij, maar de praktijk wijst uit dat mensen daadwerkelijk het werk als mooi ervaren.