Aanschaf nieuwe TV's mogelijk door gift Stichting Verburg Fonds

maandag - 31 januari 2022

Eindelijk was het zover! In het hospice in Gouda van Steun Midden Holland is de audio in de gastenkamers vervangen met een moderne t.v. met soundbar. Prachtig mooie schermen (draaibaar) met veel functies waaronder spotify en een filmzender. Wij zijn de Stichting Verburg Fonds zeer erkentelijk voor de mooie gift die wij in 2021 van hen mochten ontvangen voor deze aanschaf. Het zijn moderne apparaten met een ongekend aantal mogelijkheden en makkelijk te bedienen, een aanwinst voor de gastenkamers!

 

Steun Midden Holland biedt ondersteuning aan mensen voor wie sterven nabij is en hun familie door de inzet van vrijwilligers onder leiding van professionals. Steun Midden Holland kan haar werk niet uitvoeren zonder donaties en we zijn bijzonder blij dat Stichting Verburg Fonds de aanschaf mogelijk heeft gemaakt.

 

logo van Stichting Verburg Fonds