Wij komen de zomer wel door!

woensdag - 15 mei 2024

De campagne om zomervrijwilligers voor het hospice in Waddinxveen te werven is een succes.

 

Marianne Boone, directeur: "We gaan het redden met de bezetting komende maanden dankzij betrokken mensen die ons de zomer door helpen! Steun. Midden-Holland start 3 juni met de inzet van 'zomer'-vrijwilligers die maar liefst (nu al!) 35 diensten invullen. Wij komen de zomer wel door!"

 

Daatje van Dijk, coördinator: "Pien en Mabel bijten op 3 juni de spits af met hun eerste dienst in het hospice in Waddinxveen. Tineke zal op 6 juni beginnen en Anke is 8 juli van de partij. We hebben nog een aantal kennismakingen lopen. Op deze manier kunnen nieuwe vrijwilligers op een laagdrempelige manier kennis maken met hospicezorg. We wensen alle nieuwe zomervrijwilligers veel succes."

 

Aanmelden is nog steeds mogelijk. Meld je aan door te bellen met 0182-864176 of mail naar coordinatie-wad@steunpuntmh.nl onder vermelding van je telefoonnummer.