Opnieuw MDT studenten aan het werk

vrijdag - 5 april 2024

Afgelopen woensdag zijn Ciara en Stefan van het MBO Rijnland (Social Work) gestart met hun MDT, maatschappelijke diensttijd. Ze doen vier uur per week een volle dienst in het hospice. De studenten hebben een rondleiding gehad door het hospice. Ze hebben boodschappen gedaan en boterhammen gesmeerd en ze hebben met onze gasten gepraat.

 
Komende maandag start Caitlin in het hospice in Waddinxveen. Ze zit in een parallelklas van Ciara en Stefan en doet ook Social Work. Caitlin zal wekelijks op maandag een volle dienst van vier uur, de V2, draaien met de zorgvrijwilligers.

 
We wensen de drie studenten veel succes!

 
Via het project de Verschilmakers van het Oranjefonds proberen we vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren.

 

Stagestudent Stefan doet boodschappen

 

Stage student Ciara schenkt een kopje Thee in