Over ons

Wie is projectleider Trudi Belgraver?

Geboren en getogen op de Ridder van Catsweg 61 in Gouda (inderdaad… bijna buren van het hospice), groeide ik op tot sociaal bewogen mens. Na een carrière als goudsmid/juwelier en andere commerciële banen -alleen om geld te verdienen-, volgde ik mijn hart en ging HBO-SPH studeren. Er volgden nog 25 mooie jaren als autisme-specialist in de GGZ en tenslotte als coördinator in de autismebegeleiding.

 

Medio 2019 ging ik met vervroegd pensioen en had ik eindelijk tijd om vrijwilliger te worden bij Steun• Midden Holland. Inmiddels naast zorgvrijwilliger ook VR-lid, kreeg ik te horen dat Steun• Midden Holland als een van de 88 organisaties aangemeld was voor het project ‘De Verschilmakers’ en dat we onze organisatie nader mochten komen voorstellen. Zo gingen Sabine Klootwijk (coördinator van het hospice in Waddinxveen) en ik naar het Oranje Fonds in Utrecht en hielden daar een pitch recht uit het hart. Zo zijn we een van de 25 deelnemende organisaties van ‘De Verschilmakers geworden.

 

Onverwacht besluit ik dan ook mijn carrière met nog drie jaar projectleiderschap bij Steun Midden Holland. Een functie waarin ik alle eerder opgedane vaardigheden en ervaringen kwijt kan en enorm van geniet. Daarom voelt deze functie dan ook als een kers op de taart!

 

pasfoto van Trudi Belgraver

Trudi Belgraver

projectleider 'De Verschilmakers'

 

projectleider@steunpuntmh.nl

 

06-27248935

 

Trudi schrijft over het project 'De Verschilmakers' in een blog. U kunt het hier lezen.